20.599 € a l’any en un periodista

facturesperiodistav2Any rere any, el PP ha anat gastant el pressupostos per pagar la despesa corrent i pagar el deute acumulat de més d’un milió d’Euros que ells mateixa havien generat, com va reconèixer el propi José Pons en la taula rodona convocada per l’AACAV el passat dia 25 d’abril.

Però, si en alguna cosa es gasten diners, és en adornar-se i fer-se autobombo amb notícies de premsa. Per afirmar això, hem agafat totes les factures des de juliol de 2013 a juliol de 2014, i hi ha coses d’allò més rocambolesques. Sabíeu que l’Ajuntament té un “periodista”, anomenat Segon Plavi Rius, que cobra per fer el seguiment de les notícies que ixen en premsa (el7, laplanaaldia.com,…)? Doncs sí, durant tot aquest període aquest periodista ha cobrat la no menyspreable quantitat de 20.599,08 € (se adjunten les entrades de les factures). Aquesta practica s’ha fet durant les darreres dos últimes legislatures. Per més rebombori, aquest mateix periodista es qui escriu el Butlletí d’Informació Municipal (BIM). Bé, no l’escriu, reutilitza les notícies que s’han publicat en els diferents mitjans i d’elles crea el BIM. Per fer aquesta “maquetació” torna a cobrar 2.904 € per cada BIM que ens aplega a les nostres mans. Curiosament, aquest periodista és qui també escriu els pamflets electorals del PP de Vilafamés que segurament hauràs llegit –i pagat- aquests dies. Com veieu tot queda en casa, tot menys els diners dels veïns clar. Creiem que aquest cost és completament innecessari, els propis funcionaris o regidors podrien escriure’l. A més, nosaltres sempre hem demanat que el BIM estiga obert a tot el poble (associacions, grups polítics,…) com abans es feia i que no s’utilitze per fer-se propaganda partidista com fa el PP.

També hem comptabilitzat els diners que el PP s’ha gastat en publicitat en diversos mitjans de comunicació. La quantitat durant aquest any ascendeix als 54.162,64 €.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *