Abel Ibáñez Mallasén candidat a l’alcaldia per a les próximes eleccions

abel2Abel Ibáñez Mallasén, és el candidat a l’alcaldia de Vilafamés per part del grup Socialista. Així ho vam designar tots els companys i companyes socialistes de forma unànime en assemblea.

Abel, com a pare de família, viu de prop les dificultats que pateix la gent per arribar a fi de mes, tant en Vilafamés com en la resta de l’Estat. Sap que ara és l’hora de baixar dels núvols i veure les coses amb els peus al terra, amb la realitat diària dels nostres veïns i veïnes. És ara quan hem d’actuar i canviar les polítiques antisocials. És moment de dir que «Ja hi ha prou de pagar sempre els mateixos les conseqüències i és l’hora de recuperar la dignitat».

«Lluitarem per canviar aquesta forma de malgastar els diners públics, que el Partit Popular ha marcat tant a Vilafamés, Comunitat Valenciana i Espanya». Abel afirma que: «és el moment de dir-li al Partit Popular que no volem més corrupció, mentides i manipulació, per això hem de començar pel nostre poble i la nostra comunitat, que és on més corrupció han generat».

Abel creu que necessita la confiança de tots els seus veïns i veïnes, per tal de defendre’ls davant les polítiques d’extermini dels serveis públics del PP i governar per a tots i totes amb noves polítiques, amb el domini de la participació i la transparència.

El primer representant dels Socialistes de Vilafamés compta amb una llarga trajectòria en el món del sindicalisme. A més de ser el portaveu i secretari d’organització del partit a què representa durant els darrers quatre anys.

En les pròximes setmanes es farà pública la llista definitiva de tots els membres que formaran l’equip per defendre els interessos dels nostres veïns i veïnes.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *