El grup socialista de Vilafamés es compromet a defensar i promoure les tradicions i la cultura com la base del nostre municipi

Els darrers dies, determinats sectors del PP han mostrat un esforç excessiu per fer creure coses que no són les reals, assegurant que «l’esquerra està posant en perill les tradicions culturals».

Sense anar més enllà, el grup socialista de Vilafamés té una àmplia representació de tots i cadascun dels sectors culturals que es desenvolupen al nostre municipi, ja que creiem en la importància de la cultura i la tradició com a base per al desenvolupament econòmic i social dels nostres veïns i veïnes. A més, no sols estem compromesos a mantenir totes i cadascuna d’aquestes activitats culturals, sinó que també estem compromesos a dur a terme un programa de desenvolupament i expansió de les mateixes.

 

Des de l’oposició, el grup socialista, sempre ha assistit a cadascun dels actes culturals duts a terme al poble, demostrant així el seu compromís cultural, malgrat el «joc brut» del PP, que en diverses ocasions ha intentat no comunicar certs esdeveniments, així com intentar que els nostres membres no estigueren visibles a les diverses fotos dels actes, retallant-les o directament no publicant-les en les que estaven presents.

Mentre que alguns es centren en difondre idees falses i en finançar amb els vots i diners dels nostres veïns i veïnes la seua carrera política en altres institucions públiques, el grup socialista manté un fort compromís no sols a nivell cultural, sinó també social, tractant de recuperar el «valor d’allò públic» i el paper actiu de la societat en termes polítics. Perquè creiem en una política de les persones i per a les persones, tenint en compte l’opinió dels nostres veïns i veïnes a l’hora de prendre importants decisions que ens afecten a tots i totes.

Finalment, al grup socialista lamenta com el Partit Popular està utilitzant aquests falsos arguments, per amagar altres assumptes que són realment els que importen als nostres veïns i veïnes, com és el treball, la sanitat i l’educació, tan menyspreats pels governs populars de Rajoy, Fabra i José Pons. A més de fer-ho servir per tapar els nombrosos casos de corrupció del Partit Popular a tots els nivells.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *