El PP incompleix sistemàticament el seu programa electoral de 2011

Si encara conserveu per casa el programa electoral del PP de 2011 pegueu-li una ullada i veureu com s’han incomplit cada una de les seues promeses. A continuació, resumim les propostes no complides d’aquell programa electoral:

1-“El PP apostará por el empleo a través de las posibilidades que ofrece el polígono industrial”. El PP no ha aplicat cap proposta per a la diversificació de la indústria municipal. Malauradament, continuem amb xifres altes d’atur en el nostre poble, molt lluny dels anys de bonança.

2-“El acondicionamiento del pabellón permitirá todo tipo de actividades”. Després de prometre en 2003 i 2007 un polifuncional, el PP adopta la proposta del PSPV i comença el condicionament del pavelló. Aquesta promesa els valdrà per redactar el programa d’aquestes pròximes eleccions, perquè a hores d’ara s’ha condicionat una mínima part.

3-“Harán un nuevo centro de salud y aumentarán el Servicio de pediatría”. Ja en 2007 es prometia un nou centre de salut. Com no es va fer, la promesa va continuar per a 2011. Ara pareix que, cara a eleccions, volen fer creure que estarà per al 2015.

4-“Pondrán en marcha un ambicioso plan estratégico para el turismo”. Sí, el pla va costar 5.295,00 € , es va presentar, va servir per fer-se la foto, però cap de les mesures que es definien en aquest programa s’ha portat endavant.

5-“El PP seguirá defendiendo el parany”. Que es vulga continuar fent creure a la gent que el PP defensa el parany és vergonyós. Ara que el PP governa en Vilafamés, Comunitat Valenciana, Estat Espanyol i Europa, per què no legalitza el parany? A més si no volgueren castigar als paranyers, el primer pas seria ordenar als forestals que no denunciaren ja que aquests són competència plena de la Generalitat Valenciana, governada fa més de 20 anys pel Partit Popular.

6- “Remodelarán la zona de vestuarios de la piscina y harán un albergue”. Cara eleccions s’ha fet un bar en la part superior i millores en una de les piscines, però dels vestuaris i de l’alberg que es van prometre no hi ha ni rastre.

7-“El ayuntamiento tendrá una subsede en la cámara agraria”. Algú sap alguna cosa d’aquesta subseu? Una cosa més incomplida.

8-“El Partido Popular cambiará el césped del campo de fútbol por uno de hierba artificial”. Aquesta és una de les més velles, ja en 2003 es parlava d’un camp de gespa artificial, per a 2015 l’ha tornat a prometre!

9-”Los populares de Vilafamés recuperarán la figura del sereno para garantizar la vigilancia por la noche”. Algú ha vist al sereno per la nit?

10-”El Partido Popular habilitarà un parking para camiones en el poligono industrial”. Ni rastre del parking!

Com veieu el PP no tindrà molta feina per escriure el programa de les properes eleccions, deu (la totalitat) propostes incomplides del programa de 2011 passaran novament a ser les de 2015.

Tot tampoc serà dolent, sí que ens agradaria felicitar a l’equip de govern per la instal·lació de punts d’accessos d’Internet, l’escola matinera i la compra d’un desfibril·lador. Aquestes eren tres de les nostres propostes en 2011 (i no estaven en el programa del PP). Almenys el nostre programa va valer per alguna cosa.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *