Els socialistes de Vilafamés agraeixen «el suport majoritari a les forces progressistes» i aplaudeixen l’elevada participació

abelLa candidatura encapçalada per Abel Ibáñez subratlla que assumiran l’encàrrec de liderar el canvi després de 19 anys de govern del PP

Els socialistes feliciten a tot el poble de Vilafamés per l’elevada participació en les eleccions del passat 24 de maig que, amb un 83,8%, es va situar tres punts per sobre respecte a les eleccions de 2011. La candidatura encapçalada per Abel Ibáñez agraeix el suport «a cadascuna de les persones que han cregut que som la millor opció per gestionar el nostre poble» ja que el PSPV s’ha situat com la força progressista més votada, amb 436 sufragis que es tradueixen en tres regidors.

El resultat obtingut pels socialistes i l’entrada de Compromís a l’Ajuntament amb dos regidors (270 vots) permeten que, després de 19 anys de governs conservadors, «s’òbriga una nova etapa al municipi on tots els veïns i veïnes compten per igual». Les dues formacions polítiques han obtingut, en conjunt, 706 vots enfront dels 499 del PP, que perd 165 vots i la majoria absoluta.

«Les eleccions d’aquest diumenge 24 de maig reflecteixen un suport majoritari a les forces progressistes. Vilafamés ha demanat clarament un canvi i des del PSPV assumirem l’encàrrec dels ciutadans i ciutadanes de liderar el procés per a l’enteniment entre les forces progressistes «, manifesten.

Els socialistes també ressalten que només s’han deixat 11 vots respecte a fa quatre anys malgrat concórrer una altra força progressista a les eleccions locals i garanteixen «el màxim de treball i compromís amb tots els veïns i veïnes en favor del bé comú de Vilafamés».

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Una idea sobre “Els socialistes de Vilafamés agraeixen «el suport majoritari a les forces progressistes» i aplaudeixen l’elevada participació”