Els socialistes de Vilafamés aprovaran un bo-llibre per a famílies amb menors en Primària i Secundària

vilafamés escola pública_okEl programa socialista incorpora com a compromisos el condicionament del col·legi San Miguel i la reforma de la biblioteca municipal

Els socialistes de Vilafamés proposen la creació d’un bo-lliure que alleugerisca l’economia de les famílies amb menors en Primària i Secundària (etapes obligatòries) en la compra d’aquest material escolar. “Si aquesta mesura s’aplica en altres municipis de la província com Almenara, per què no pot aplicar-se també a Vilafamés”, es pregunta el candidat socialista a l’alcaldia de Vilafamés, Abel Ibáñez. Aquest bo-lliure suposarà una “ajuda directa per a l’economia familiar” i d’ell es podran beneficiar tots els xiquets i xiquetes empadronats a Vilafamés que estiguen cursant la seua formació obligatòria.

Una altra de les mesures contemplades en el programa socialista es refereix al condicionament dels accessos i les instal·lacions del col·legi públic San Miguel. “Les condicions generals de l’escola són deplorables. El nostre compromís amb la comunitat educativa pansa per substituir la tanca que hi ha en la rampa de l’entrada posterior, l’arranjament de la paret del pati, la reforma dels banys i vestuaris del gimnàs i l’adequació del menjador”, detalla Abel Ibáñez.

La biblioteca municipal també apareix entre les 50 mesures previstes pels socialistes “per a donar a Vilafamés l’impuls que necessita i que es mereix”. En aquest àmbit, el candidat explica que es renovarà el mobiliari, es modernitzaran les instal·lacions però, sobretot, es millorarà el fons bibliogràfic amb l’adquisició de nous exemplars i es fomentarà l’interès per la lectura.

I del compromís amb l’educació pública a l’esport. Els socialistes posaran a la disposició del CEIP San Miguel el programa Educació i Esport, que té com a finalitat gestionar activitats poliesportives, tant en horari escolar com a extraescolar, per a donar a conèixer esports com l’atletisme, hoquei, bàsquet o natació, entre uns altres. A més, es gestionarà la inclusió del CEIP San Miguel, de forma gratuïta, en circuits provincials d’esport. “La majoria dels nostres 50 compromisos de govern tenen cost zero per a l’Ajuntament, però mostren la nostra voluntat d’impulsar Vilafamés des de la innovació, la iniciativa i el treball. I fer-ho sense deixar d’atendre els problemes dels veïns i veïnes”, defensa el candidat socialista a l’alcaldia.

La col·locació de gespa artificial en el camp de futbol, la remodelació dels vestuaris i la cantina; la creació de la plataforma Aula de l’Esport (destinada a informar i fomentar l’esport entre els veïns i veïnes) i el disseny d’una xarxa de rutes de senderisme són altres propostes arreplegades pel programa socialista. “No es tracta de promeses electorals sinó de compromisos de govern perquè Vilafamés deixe d’estar a l’ombra d’altres municipis”, sosté el candidat socialista a l’alcaldia, Abel Ibáñez.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *