ELS SOCIALISTES DE VILAFAMÉS I MORÓ REIVINDIQUEN LA CV-160 PER A IMPULSAR EL SECTOR INDUSTRIAL

Abel Ibáñez, candidat a l’alcaldia de Vilafamés, i Julián Vicente Tomás, cap de llista a Moró, coincideixen que aquest vial és “estratègic” per a dinamitzar els polígons industrials

moro_2Els candidats socialistes a les alcaldies de Vilafamés, Abel Ibáñez, i de Moró, Julián Vicente Tomás, reivindiquen a la Conselleria d’Infraestructures l’execució de la millora de la CV-160, una carretera “vital” per a l’impuls de l’activitat industrial de tots dos municipis. Els socialistes es comprometen a sumar esforços per a “aconseguir que, d’una vegada, Vilafamés i Moró i els seus polígons industrials tinguen una connexió digna” amb l’eix tauleller de l’Alcora i Onda i, al temps, es potencie el nou triangle ceràmic de Vilafamés, la Vall d’Alba i Cabanes, subratllen tots dos candidats.

Julián Vicente i Abel Ibáñez han mantingut una trobada de treball per a posar en comú les reivindicacions entorn d’aquest estratègic vial davant “els reiterats incompliments per part de la Generalitat, titular de la carretera, d’escometre una obra que és urgent”. Els dos candidats coincideixen que “no pot demorar-se més” l’execució d’una millora que servirà per a impulsar l’activitat industrial de Sant Joan de Moró i Vilafamés.

moroUn terç del tràfic que suporta la CV-160, segons dades de la pròpia Conselleria d’Infraestructures, són vehicles pesats, “la qual cosa demostra la importància d’aquest eix viari per a dinamitzar el teixit industrial dels dos municipis”, asseguren els candidats socialistes a les alcaldies de Vilafamés i Sant Joan de Moró. “Les promeses incomplides pel PP de millorar la CV-160 no solament són una burla per als veïns i veïnes de tots dos municipis sinó que també suposen restar oportunitats de creixement industrial i d’ocupació”, assenyalen.

Els dos alcaldables es mostren convençuts que amb Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana a partir del 24 de maig “la nostra reivindicació no caurà en l’oblit, com ha ocorregut amb el PP. Puig serà un president sensible amb les peticions justes de municipis d’interior com Vilafamés i Moró que busquen la manera de tenir un futur millor”.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *