ELS SOCIALISTES IMPULSARAN UN PLA DE REORDENACIÓ VIÀRIA I FARAN ZONES D’APARCAMENT AL CASC ANTIC

El candidat socialista a l’alcaldia de Vilafamés, Abel Ibáñez, aposta per una millora de les infraestructures per a guanyar en qualitat de vida
2015-04-25 12.13.24
Els socialistes de Vilafamés impulsaran la redacció d’un estudi de reordenació vial en el casc antic i promouran la creació de zones públiques d’aparcament. El candidat socialista a l’alcaldia, Abel Ibáñez, va exposar algunes de les mesures que incorporaran en el programa electoral per a reactivar el casc antic de la localitat en un fòrum organitzat per l’Associació d’Amics del Casc Antic.

Abel Ibáñez sosté que les especials característiques del casc antic de Vilafamés requereixen la redacció d’un pla de reordenació vial específic que ajude a millorar la mobilitat i compatibilitze el tràfic rodat amb l’impuls turístic sense minvar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Vilafamés. La intenció és restringir el tràfic en dies turístics i a determinades hores, moments en els quals l’accés seria exclusiu per a veïns.

“Els socialistes considerem prioritari atendre les peticions que ens fan els veïns i veïnes i resoldre els seus problemes. I la millor manera és amb un estudi que ajude a reordenar el tràfic rodat però tenint en compte totes les necessitats que conflueixen en el casc antic de Vilafamés”, sosté Abel Ibáñez.

Paral·lelament a aquesta mesura, els socialistes es comprometen a crear places d’aparcament públic en les zones de Cucó i Cotxera. “Ens sembla imprescindible per a millorar l’accessibilitat, i especialment si volem impulsar el potencial turístic, cultural, patrimonial i etnològic que té el nostre municipi”, sosté Abel Ibáñez.

El programa electoral dels socialistes de Vilafamés també incorporarà altres actuacions en el casc antic, com l’arranjament de la calça de la plaça de la Sang o el compromís que es complisca de manera rígida la normativa referent a la regulació de noves construccions en el casc antic. “En el nostre poble tenim un gran patrimoni cultural, etnològic, natural, històric i artístic. Nosaltres som conscients d’açò i creiem que és necessari fomentar-ho i potenciar-ho. Però seguint unes pautes, amb sentit comú i, sobretot, sense desatendre les necessitats dels nostres veïns i veïnes”, resumeix el candidat socialista a l’alcaldia de Vilafamés, Abel Ibáñez.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *