Els socialistes plantegen crear la marca Vilafamés per potenciar i promocionar els productes locals

vilafamés camp vinyes_okEl projecte socialista proposa construir un ecoparc al polígon industrial per millorar la gestió ambiental de les deixalles

Els socialistes de Vilafamés proposen crear la marca Vilafamés per potenciar els productes locals. «S’hi aglutinaran tots els productes que ofereix al poble com vins, hotels, artesania, restauració o excursions, entre d’altres», explica el candidat socialista a l’alcaldia, Abel Ibáñez. La promoció de la marca es materialitzarà a través d’una campanya de publicitat juntament amb un portal web. «Els socialistes també dissenyarem una guia del comerç local de Vilafamés per promocionar els establiments del nostre municipi entre els visitants», apunta Ibáñez.

El projecte socialista planteja a més la construcció d’un ecoparc municipal al polígon industrial. Una instal·lació en la qual es podran dipositar de forma gratuïta totes les deixalles que no es poden llençar als contenidors habituals, contribuint així a la millora del medi ambient. Aquesta són dues de les set mesures incloses en l’apartat d’economia, indústria i ocupació del programa presentat pels socialistes als ciutadans i ciutadanes de Vilafamés. Un programa que contempla 50 iniciatives, «moltes de les quals tenen un cost zero per a l’Ajuntament perquè no requereixen inversions sinó planificació, innovació, iniciativa i capacitat de treball. I de tot això, als socialistes no ens faltarà en tota la legislatura».

La diversificació del sector industrial, la millora dels accessos al polígon industrial, la remodelació de la carretera Vilafamés-Sant Joan de Moró i la contractació d’empreses i autònoms locals també figuren entre les mesures per a promoure la creació d’ocupació. Els socialistes de Vilafamés incentivaran la creació de diversos sectors empresarials amb bonificacions fiscals depenent del tipus d’indústria. «Prestarem especial atenció a sectors com l’agroalimentari, tecnològic o turístic, entre d’altres», sosté el candidat socialista a l’alcaldia.

A més, en les contractacions, públiques s’apostarà pel teixit empresarial local, tant d’empreses com d’autònoms. Abel Ibáñez garanteix que «es buscarà una manera justa a l’hora de contractar-les i que totes tinguin les mateixes oportunitats».

La formació serà una altra de les pedres angulars per fomentar l’ocupació. Per aquest motiu, s’oferiran cursos destinats a les persones en situació d’atur de Vilafamés segons les necessitats, es crearà una unitat d’assessorament a emprenedors i nous autònoms i «s’establiran borses de treball perquè les persones del municipi inscrites puguin ser contractades de forma prioritària per les empreses locals «, es compromet el candidat socialista a l’alcaldia, Abel Ibáñez.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *