José Pons únicament es recorda de l’IBI quan vénen eleccions

ibiUn cop més el Partit Popular intenta confondre als nostres veïns i veïnes, aquest cop amb l’IBI. Ara afirmen que la pujada del IBI no té res a veure en cap partit polític, cosa que és totalment falsa. Com a impost municipal, aquest és gestionat per l’equip de govern (PP) i si haguera volgut rebaixar-lo sí que haguera pogut.

Pareix que fins que no arriben les eleccions no toca preocupar-se dels impostos, en aquest cas sobre l’IBI. A un mes i escaig de les eleccions, el PP diu que s’ha sol•licitat una nova revisió cadastral. I perquè no ho ha fet fins ara? Per que això si que era possible fer-ho.

En el Ple del 31 de juliol, mitjançant un prec del grup socialista, es va suggerir la petició d’una nova revisió cadastral per tal que s’ajuste als valors cadastrals actuals. En aquell moment, José Pons va afirmar que una nova revisió no aportaria cap rebaixa sobre l’IBI, cosa totalment falsa.

D’aquesta manera, el govern de José Pons, any rere any, ha anat asfixiant més als nostres veïns i veïnes passant a recaptar més i més, sense tenir cap tipus de sensibilitat, tot i els temps difícils que ens està tocant viure. I ara, aplegades eleccions, José Pons vol fer paréixer que està preocupat pels impostos.

Per altra banda, una altra cosa que s’ha de recriminar al Partit Popular, és que durant els anys de la “Burbuja”, que ells mateixos van crear, no era necessari urbanitzar tant ni fer tantes zones industrials. Si en aquell moment hagueren fet una política més propera a les veritables necessitats dels nostres veïns i veïnes, avui en dia no estaríem pagant aquests impostos desproporcionats que no corresponen al valor real dels immobles.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *