La regidora Marisa Torla deixa en evidència un Partit Popular sense rumb


-La ridiculesa inunda el Partit Popular de Vilafamés, deixant al descobert la seua despreocupació  al no conèixer ni ells mateixos qui és el portaveu actual.

L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, assenyala que no li agrada entrar en les provocacions del Partit Popular de Vilafamés, però, per la gravetat dels fets que publiquen, se sent en l’obligació de donar un aclariment públic.

Sobre les últimes declaracions de Marisa Torlá, dient que, l’equip de govern nega els contractes al PP, li adverteix que és fals, ja que, la petició d’accés a les informacions s’entendrà concedida per silenci administratiu en cas que el President o la Comissió de Govern no dicten resolució o acord denegatori en el terme de cinc dies, a explicar des de la data de sol·licitud. Per tant, quan la sra. Torlá va fer la denúncia pública ja tenia la informació concedida.

El motiu pel qual encara no se li ha lliurat és perquè, a part de complir amb el termini establert per lliurar-la, en aquests moments l’Ajuntament de Vilafamés, com la resta d’ajuntaments petits de la província, estan amb la liquidació de l’any anterior i esforçant-se al màxim per poder obrir el pressupost de 2017 el més ràpid possible, que és el prioritari per complir amb els proveïdors.
Sembla ser que a Marisa Torlá l’única cosa que li interessa és fer-se visible i aparentar el que no és, ja que, després de la dimissió de José Pons com a Portaveu del PP, el seu lloc ho ocupa de forma automàtica Carlos Peris, qui va ser designat com el seu suplent pel grup popular a l’inici de la legislatura.

Aquest fet podria deixar sense efecte la petició de Marisa Torlá, que la fa en nom d’un càrrec que no té, no obstant això, Abel Ibáñez, ha traslladat als tècnics que quan puguen reunir la informació sol·licitada, l’hi comunique a la sol·licitant i se li lliure.

Aquest acte es sumeix al que ja ens tenen acostumats el PP després de la desbandada del seu líder José Pons, que ha deixat la seua agrupació local sense rumb cap. El passat mes, després que cap regidor del PP va assistir a les comissions informatives, es van atrevir a publicar que no s’ha consensuat el pressupost de 2017, el qual ja teníem preparat i, al no acudir, se’ls va facilitar per correu electrònic.
Lamentem profundament aquestes acusacions pel que exigim a Marisa Torlá que demane disculpes de forma pública i alhora que intente no repetir aquesta situació que deixa al poble de Vilafamés amb molt mala imatge

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *