Presentació


Des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Vilafamés, volem aprofitar l’ocasió que ens brinden les noves tecnologies com aquesta, per a saludar-vos en primer lloc i presentar-vos aquesta pàgina web.

 

Des d’ací os volem transmetre la nostra il·lusió i les nostres ganes de treballar pel nostre poble, per que creem que som un una bona opció de govern i amb el nostre treball així ho hem demostrat. Hem fet sempre des del Grup Municipal a l’Ajuntament, una oposició seriosa i coherent amb les nostres idees, defensat les coses que hem cregut importants per a Vilafamés i per damunt de tot per als nostres veïns.

 

Amb les properes eleccions municipals del 24 de maig al damunt, comencem ací i ara el temps de descompte per a demostrar-vos que podem governar a l’Ajuntament, per que ens creem en l’obligació de sanejar econòmicament totes les malifetes que han fet l’actual grup de govern.

 

Per aquest motiu vos presentarem un programa electoral auster, ja que la situació econòmica del nostre Ajuntament és molt precària i per això mateix el primer que farem, si depositeu la vostra confiança en la nostra opció de govern, és demanar un auditoria econòmica.

 

Encara així i malgrat que no hi ha diners a les arques municipals i sí molts préstecs bancaris, no ens falta il·lusió per presentar-vos les nostres propostes.

 

Comencen ja a treballar…. per vosaltres, pel nostre poble.

 

Secretaria General del PSPV-PSOE de Vilafamés.
Lidón Babiloni Palau