Presentació

Des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Vilafamés, volem aprofitar l’ocasió que ens brinden les noves tecnologies com aquesta, per a saludar-vos.

Des d’ací us volem transmetre la nostra il·lusió i les nostres ganes de seguir treballant pel nostre poble, perquè creem que som la millor opció de govern i amb el nostre treball així ho hem demostrat.

Durant aquests quatre anys el Grup Municipal a l’Ajuntament, hem realitzat moltes obres i projectes, defensant les coses que hem cregut importants per a Vilafamés i per damunt de tot per als nostres veïns.

Amb les eleccions vinents municipals del 28 de maig al damunt, comencem ací i ara el temps de descompte per a mostrar-vos que podem seguir governant a l’Ajuntament, per dur a terme la finalització de tots els projectes encetats fa quatre anys.

Per aquest motiu en els pròxims dies us presentarem el nostre programa electoral, que serà un poc, una continuació del de fa quatre anys, però també; ens fa molta il·lusió presentar-vos altres propostes noves.

Comencen ja a treballar…. per vosaltres i pel nostre poble

#MésVilafamés

Secretaria General del PSPV-PSOE de Vilafamés
Lidón Babiloni Palau