PSPV-PSOE i Compromís pacten el govern municipal, el pacte del palau del Batle


IMG_5311Triem Vilafamés-Compromís i PSOE signen un pacte de govern municipal amb un document que inclou propostes concretes d’actuació política, la distribució de les regidories i la composició de la Junta de Govern. El palau del Batle, seu del Museu d’Art Contemporani, ha estat el marc on s’ha signat formalment el document que porta com a títol “Pacte del palau del Batle”. Les propostes pactades inclouen la reparació de l’escola, la creació d’un fons per atendre casos d’exclusió social infantil, així com polítiques d’ocupació, la revisió dels valors cadastrals o la promoció dels productes locals, entre altres. El document complet signat per socialistes i valencianistes es pot consultar a les pàgines web, tant de Socialistes Vilafamés com de Triem Vilafamés-Compromís, en Pacte del palau del Batle .

A partir de la pròxima sessió plenària, es constituirà la Junta de Goven que estarà formada per l’alcalde, Abel Ibàñez, i tres tinyents d’alcalde, Pablo Juan, Sergi Trilles i Longi Gil. El regidor Lluís Torlà també formarà par de l’equip però sense estar en la Junta, limitada per llei a quatre membres. Estos cinc regidors són els que van proclamar Ibàñez com alcalde de Vilafamés, front als quatre del PP que van votar José Pons.

IMG_5322Segons ha declarat Pablo Juan: “Per a Triem, el pacte de govern és la millor forma de treballar pel nostre poble, de portar endavant polítiques socials i d’aportar un nou estil de fer política municipal des del diàleg i la participació ciutadana”. Per la seua banda l’alcalde socialista, Abel Ibàñez, afirma que “el pacte amb Compromís, suposa sumar una majoria de regidors que donarà estabilitat i fortalesa al govern municipal durant tota la legislatura. Volem treballar en equip i donar resposta a les inquietuts del veïnat de Vilafamés”.

Altres actuacions que planteja el document son la millora del servei públic de sanitat, la creació d’una regidoria d’associacions i participació ciutadana i la declaració de “Vilafamés lliure de la línia de molt alta tensió”. Pel que fa a infrestructures el pacte preten completar la restauració i condicionament de l’edifici Quatre Cantons i la construcció d’un Auditori multiusos per cobrir una mancança significativa respecte als pobles veïns. Finalment, el document inclou l’acabament del projecte de restauració i condicionament de la casa de la Cova de Matutano per utilitzar-la com a centre de recerca arqueològica, amb finalitats didàctiques i d’atracció de turisme cultural.

Pots visualitzar el document del pacte al següent enllaç: Pacte del Batle

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *